Bărbat de 54 de ani, căutat de familie și poliție. L-ați văzut?

zlotariu-ioan-danielPoliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ZLOTARIU IOAN-DANIEL,  de 54 de ani, din Câmpia Turzii, nu a mai ajuns la domiciliu din data de 20 octombrie.

Conform informaţiilor primite, la data de 20 octombrie, în jurul orei 12:15, bărbatul s-a urcat în trenul care circula pe relaţia Bucureşti-Timişoara cu intenţia de ajunge în Câmpia Turzii, însă nu a mai ajuns.

Semnalmentele persoanei dispărute :      

SEMNALMENTE : înălţime: 1,60 – 1,70 m; greutate: 57 kg; ochi verzi; păr cărunt;

ÎMBRĂCĂMINTE – la data plecării purta o cămașă albastră cu mâneci lungi, bluză neagră, sacou de culoare închisă, pantaloni de stofă de culoare închisă, şapcă neagră cu cozoroc, pantofi negri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole similare

  • 39
    Asociaţia Produs de Cluj în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii, organizează cel mai fain târg din Ardeal!  Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a trei zile, respectiv între 8 şi 10 iulie, pe platoul din Parcul municipal. Târgul Produs de Cluj revine la Câmpia Turzii după doi ani,…
    Tags: de, la, turzii, campia

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ZLOTARIU IOAN-DANIEL,  de 54 de ani, din Câmpia Turzii, nu a mai ajuns la domiciliu din data de 20 octombrie. Conform informaţiilor primite, la data de 20 octombrie, în jurul orei 12:15, bărbatul s-a urcat în trenul care circula pe relaţia Bucureşti-Timişoara cu intenţia de ajunge …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro