Bărbat de 62 de ani, depistat la scurt timp după comiterea unui furt din locuință

În urma unei sesizări privind comiterea unui furt din locuință, polițiștii au efectuat verificări și au identificat un bărbat bănuit de comiterea faptei. Totodată, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

La data de 11 decembrie, în jurul orei 13:00, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că, dintr-un imobil din localitatea Cubleșu Someșan, comuna Panticeu, au fost sustrase bunuri de către o persoană necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că, prin spargerea unui geam, s-a pătruns în imobil și a fost sustrasă suma de 300 de lei și produse alimentare.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat un bărbat, de 62 de ani, din Cubleșu Someșan, bănuit de comiterea faptei. Astfel, a fost recuperat prejudiciul în proporție de circa 90%.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 60
    Poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au identificat un bărbat de 61 de ani, din Târgu Mureş, judeţul Mureş, bănuit de comiterea unui furt.…
    Tags: de, din, în, hot, prins, locuinta, furate, furt

În urma unei sesizări privind comiterea unui furt din locuință, polițiștii au efectuat verificări și au identificat un bărbat bănuit de comiterea faptei. Totodată, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%. La data de 11 decembrie, în jurul orei 13:00, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că, dintr-un imobil din …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro