Bărbat de 63 de ani, căutat de familie și poliție. L-ați văzut?

soancaUn bărbat, de 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu, din data de 26.09.2016, şi nu s-a întors până în prezent.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

 Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ŞOANCA ILIE, de 63 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu, din 26 septembrie a.c., şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :      

SEMNALMENTE : înălţime: 1,75 – 1,80 m; greutate: 105 kg; păr scurt, negru – grizonat; prezintă o aluniţă deasupra sprâncenei drepte şi are un tatuaj pe partea interioară a antebraţului drept.

ÎMBRĂCĂMINTE – La data plecării purta un jerseu negru, pantaloni de stofă negri, pantofi sport de culoare deschisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit  numărul unic de urgenţă 112!     

Articole similare

  • 51
    Un bărbat, de 80 de ani, a dispărut de la domiciliul său din Cluj-Napoca. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că OROS ALBERT-ŞTEFAN, de 80 ani, a plecat voluntar, din data de 19 august,…
    Tags: de, din, la, persoana, disparuta, cluj, cautat

Un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu, din data de 26.09.2016, şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!  Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ŞOANCA ILIE, de 63 de ani, din …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro