Bărbat de 73 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, este dat dispărut. L-ați văzut?

IAKAB IOANUn bărbat de 73 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din data de 14 ianuarie şi nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că IAKAB IOAN, de 73 de ani, din comuna Călăraşi a plecat voluntar, din data de 14 ianuarie, de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :

Înălţime 1,70 m, greutate 68 kg., faţă lungă, ochi căprui, nas drept, buze subţiri, bărbie rotundă, ten deschis, păr grizonat.

Alte indicii: – la data dispariţiei purta barbă mare; referitor la obiectele de îmbrăcăminte se cunoaşte faptul că purta o pereche de blugi albaştri şi geacă din piele de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole similare

Un bărbat de 73 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din data de 14 ianuarie şi nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că IAKAB IOAN, de 73 de ani, din …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.