Bărbat de 77 de ani din Suceagu, accidentat mortal în afara localității Feleacu

Accident mortal în afara localității Feleacu. Un bărbat de 77 de ani din Suceagu a fost surprins si lovit de un autoturism în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis.

Joi, 15.12.2016, in jurul orei 17:00, un barbat, de 77 de ani, din Suceagu, a fost accidentat mortal de un autoturism, in afara localitatii Feleacu.

Conform primelor verificari, acesta s-ar fi angajat neregulamentar in traversarea strazii, fiind surprins si accidentat mortal de un autoturism condus spre Turda.

Polițiștii efectuează cercetarea la fata locului pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.

Articole similare

  • 69
    La data de 30 iunie, ora 17:40, pe strada Maramureşului, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor cercetări, un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Maramureşului, dinspre strada Oaşului, a surprins şi accidentat un…
    Tags: în, de, din, accidentat, ani, bărbat, prin, loc, surprins, nepermis

Accident mortal în afara localității Feleacu. Un bărbat de 77 de ani din Suceagu a fost surprins si lovit de un autoturism în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis. Joi, 15.12.2016, in jurul orei 17:00, un barbat, de 77 de ani, din Suceagu, a fost accidentat mortal de un autoturism, in afara localitatii …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro