Bărbat de aproximativ 40-50 de ani, accidentat mortal de tren în zona haltei Gârbău

CFR CalatoriLa data de 6 iunie, ora 19:30, polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj, au fost sesizaţi, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că trenul care circulă pe relația Oradea – Cluj-Napoca, a surprins și accidentat o persoană.

La fața locului, polițiștii au constatat că, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din zona haltei Gârbău, trenul a surprins și accidentat mortal un bărbat în vârstă de aproximativ 40-50 de ani.

Cadavrul a fost transportat la I.M.L. Cluj în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea identificării bărbatului și stabilirii împrejurărilor exacte în care a survenit decesul.

Articole similare

  • 42
    O persoană și-a pierdut viața miercuri seara într-un tragic accident. Un bprbat de 58 de ani a fost accidentat mortal de un tren care circula pe relaţia Cluj-Napoca – Teiuş. Miercuri, 21 ianuarie 2015, în jurul orei 20:15, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie…
    Tags: de, mortal, cluj, la, tren, accidentat

La data de 6 iunie, ora 19:30, polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj, au fost sesizaţi, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că trenul care circulă pe relația Oradea – Cluj-Napoca, a surprins și accidentat o persoană. La fața locului, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro