Bărbat din Baciu, depistat de polițiștii clujeni după o alertă emisă de autorităţile franceze

Politia RomanaPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care era căutat de autorităţile franceze în vederea participării la o procedură judiciară.

În 04.02.2016, ora 22:35, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat în Piaţa Garii, din Cluj-Napoca, un bărbat de 34 ani, din comuna Baciu, care figura ca persoană cautată în vederea participării la o procedură judiciară, alertă emisă de autorităţile franceze.

Poliţiştii i-au comunicat bărbatului conţinutul alertei, fiind întocmite documentele necesare informării autorităţilor franceze cu privire la depistarea acestuia şi adresa la care poate fi citat, în conformitate cu legislaţia naţională.

Articole similare

  • 47
    Un bărbat, de 51 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce sustrăgea aproximativ 35 de litri de motorină dintr-un autovehicul. Incidentul s-a petrecut marți, 17 februarie 2015, la ora 05:30,  când poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie, cu sprijinul jandarmilor, au surprins, în flagrant…
    Tags: de, în, din, bărbat, cluj, politia, barbat, la

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care era căutat de autorităţile franceze în vederea participării la o procedură judiciară. În 04.02.2016, ora 22:35, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat în Piaţa Garii, din Cluj-Napoca, un bărbat de 34 ani, din comuna Baciu, care figura ca persoană cautată …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.