Bărbat din Bonțida, reținut după ce a furat dintr-o autoutilitară două laptop-uri și un aparat foto

Catuse-04Polițiștii efectuează cercetări față de un bărbat de 33 de ani, din Bonțida, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În urma activităților de cercetare penală efectuate de către polițiști, față de un bărbat de 36 de ani, din Bonțida a fost dispusă continuarea urmării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 30 noiembrie 2015, bărbatul ar fi sustras dintr-o autoutilitară două laptop-uri și un aparat foto, în valoare de peste 6.000 de lei. Acesta ar fi urcat în autovehiculul respectiv de pe raza localității Apahida cu intenția de pe a ajunge în Bonțida, cu permisiunea conducătorului auto. La coborâre, bărbatul ar fi luat un rucsac care conținea bunurile menționate.

Polițiștii au reușit recuperarea aparatului de fotografiat și a unui laptop, bunuri care aparțin  unei societăți comerciale în cadrul căreia persoana vătămată este administrator.

Cercetările sunt continuate pentru recuperarea integrală a prejudiciului și tragerii la răspundere penală a bărbatului.

Articole similare

  • 67
    Polițiștii au identificat un tânăr bănuit de sustragerea unui laptop dintr-o locuință. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.  În urma investigațiilor efectuate, la data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție – au identificat un tânăr de 20 de…
    Tags: de, din, furt, furat, cluj, laptop, prins, hot

Polițiștii efectuează cercetări față de un bărbat de 33 de ani, din Bonțida, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. În urma activităților de cercetare penală efectuate de către polițiști, față de un bărbat de 36 de ani, din Bonțida a fost dispusă continuarea urmării penale sub aspectul săvârșirii …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.