Bărbat din Chiuiești, cercetat pentru braconaj cinegetic

braconaj-cinegeticLa data de 27.09.2016, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de braconaj.

 La data menționată, pe timp de noapte, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Chiuiești, a fost surprins pe fondul de vânătoare Strâmbu, de pe raza satului Măgoaja, având asupra sa o armă de vânătoare, de către paznicul fondului cinegetic.

Polițiștii sesizați cu aceste aspecte, s-au deplasat la fața locului, iar în urma controlului autovehiculului persoanei în cauză au găsit o armă de vânătoare, un cartuş cu alice de 3,5 mm, două lanterne şi acumulatorii aferenți.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul era posesor de permis de armă, însă nu avea asupra sa autorizaţie de vânătoare și nu era membru de vânătoare al fondului cinegetic.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic (Legea  nr. 407/2006).

Articole similare

  • 45
    La data de 27 iunie, ora 19:30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie - au depistat un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe strada Feroviarilor, deși nu avea permis de conducere. În urma verificărilor, s-a stabilit că pe numele bărbatului…
    Tags: de, permis, fara

La data de 27.09.2016, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de braconaj.  La data menționată, pe timp de noapte, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Chiuiești, a fost surprins pe fondul de vânătoare Strâmbu, de pe raza satului Măgoaja, având asupra sa …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro