Bărbat din Cluj-Napoca, prins conducând prin Huedin băut și fără permis

etilotestLuni, 9 mai, în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au depistat un bărbat de 56 de ani, din municipiul Cluj-Napoca în timp ce conducea un autovehicul pe strada  Avram Iancu, din oraşul Huedin, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu poseda permis de conducere.

Bărbatul  a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articole similare

  • 71
    Sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 21:10, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au identificat un conducător auto sub influenţa alcoolului. Bărbatul de 21 de ani, din Văleni, a fost depistat conducând autovehiculul pe raza localităţii de domiciliu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea…
    Tags: de, din, în, unui, vehicul, conducerea, influenţa, sofer, baut, politia

Luni, 9 mai, în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au depistat un bărbat de 56 de ani, din municipiul Cluj-Napoca în timp ce conducea un autovehicul pe strada  Avram Iancu, din oraşul Huedin, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu poseda permis de conducere. Bărbatul  a fost condus la unitatea …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro