Bărbat din Cluj, reținut după ce a manifestat comportament violent în trafic

În urma materialelor apărute în spațiul public, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, s-au sesizat din oficiu și au înregistrat un dosar penal pe numele unui conducător auto care a manifestat un comportament violent, în urma unei șicane în trafic. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

În fapt, la data de 20 decembrie, în jurul orei 12:30, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oașului, la intersecție cu strada Gheorghe Asachi a oprit autoturismul într-o poziţie oblică faţă de axul drumului, aducând atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic.

Ulterior, acesta s-a îndreptat către un autoturism aflat în trafic căruia i-a îndoit portiera prin lovituri cu piciorul, amenințând în același timp, cu acte de violență, conducătorul autovehiculului.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 21 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, ameninţare și distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole similare

  • 46
    Astăzi, 15 februarie, în cadrul acțiunii TRUCK&BUS, poliţiştii din Cluj au prins un bărbat, care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice la volan, a încercat să se sustragă controlului.  În aceste zile, Poliţia Română desfăşoară, în toată ţara, acţiunea TRUCK&BUS, pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane și mărfuri, în cadrul…
    Tags: în, de, la, sofer, trafic

În urma materialelor apărute în spațiul public, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, s-au sesizat din oficiu și au înregistrat un dosar penal pe numele unui conducător auto care a manifestat un comportament violent, în urma unei șicane în trafic. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. În fapt, la data …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro