Bărbat din Dej, cercetat de polițiști pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic

braconaj-cinegeticPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au dispus continuarea urmăririi penale in personam faţă de un bărbat din Dej pentru savârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic.

Joi, 25 februarie, poliţişti din cadrul Serviciulului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, au dispus continuarea urmăririi penale in personam, faţă de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Dej, pentru savârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută şi pedepsită Legea nr. 407/2006 privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic.

În 30 ianuarie 2016, acesta ar fi organizat şi participat la o acţiune de vânătoare pe fondul de vânătoare 5 Dej, fără a avea autorizaţie de vânătoare legală.

Articole similare

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au dispus continuarea urmăririi penale in personam faţă de un bărbat din Dej pentru savârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic. Joi, 25 februarie, poliţişti din cadrul Serviciulului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, au dispus continuarea …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.