Bărbat din Florești depistat în timp ce conducea prin Cluj, deşi autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.

Politia-Cluj-Marasti01Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul pe raza municipiului Cluj-Napoca, deşi autorizaţia de circulaţie provizorie  era expirată.

În 25 iulie, în jurul orelor 09:30, poliţişti rutieri din cadrul Poliției municipiului      Cluj-Napoca, au depistat un bărbat de 47 ani, din comuna Florești, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe str. Calea Mănăştur din Cluj-Napoca, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată.

În cauză  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punerea în circulaţie  sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Articole similare

  • 56
    La data de 29 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere. În urma acțiunii au fost aplicate 85 puncte amendă şi 88 puncte penalizare, fiind ridicate 3 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au oprit în…
    Tags: de, în, au, pe, din, floresti, ipj, cluj, barbat

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul pe raza municipiului Cluj-Napoca, deşi autorizaţia de circulaţie provizorie  era expirată. În 25 iulie, în jurul orelor 09:30, poliţişti rutieri din cadrul Poliției municipiului      Cluj-Napoca, au depistat un bărbat de 47 ani, din comuna Florești, județul Cluj, în timp …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro