Bărbat din Florești, imobilizat de polițiști după ce a încercat să fugă de aceștia

Joi, 5 ianuarie, în jurul orei 16:30, polițiștii rutieri care acționau pe strada Splaiul Independenței au oprit un conducător auto care efectuase o depășire neregulamentară.

Imediat după oprire, bărbatul a coborât din autoturism și ar fi încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat de către polițiști.

În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul,  în vârstă de 30 de ani, din Florești, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 55
    Un tânăr, de 20 de ani, a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce conducea cu 165 km/h pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, pe raza localităţii Buneşti. Poliţiştii i-au aplicat amendă de 1.125 de lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a…
    Tags: de, în, sofer, permis, fara, pe

Joi, 5 ianuarie, în jurul orei 16:30, polițiștii rutieri care acționau pe strada Splaiul Independenței au oprit un conducător auto care efectuase o depășire neregulamentară. Imediat după oprire, bărbatul a coborât din autoturism și ar fi încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat de către polițiști. În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul,  …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro