Bărbat din Florești, prins cu 104km/k în localitate deși avea permisul suspendat

radar-politiePolițiștii rutieri acționează zilnic pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive. În cadrul acțiunii de ieri a fost depistat un șofer care rula cu peste 100km/h, având dreptul de a conduce suspendat.

Marți, 18 octombrie, ora 13:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 30 de ani, din Florești, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C E576, pe raza comunei Jucu, localitatea Jucu Herghelie, cu viteza de 104km/h.

Totodată, polițiștii au stabilit că șoferul se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

Polițiștii rutieri acționează zilnic pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive. În cadrul acțiunii de ieri a fost depistat un șofer care rula cu peste 100km/h, având dreptul de a conduce suspendat. Marți, 18 octombrie, ora 13:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 30 de ani, din Florești, în timp …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro