Bărbat din Florești, reținut după ce a sustras o borsetă cu bani din incinta unei societăți comerciale

Catuse-04Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras o borsetă cu bani din incinta unei societăți comerciale.

La data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție – au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt de pe raza de competență.

Astfel, la data de 20 octombrie 2015, bărbatul de 30 de ani, din Florești, ar fi pătruns într-un centru de colectare de fier vechi de pe strada Câmpului, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras o borsetă cu circa 1.600 de lei.

În urma identificării, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști.

În cauză se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Articole similare

  • 66
    Polițiștii de investigații criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat care i-ar fi sustras unei femei portmoneul și care, pentru a-și asigura scăparea, ar fi recurs la întrebuințarea de violențe. La data de 15 octombrie, în jurul orei 16:40, o femeie a sesizat poliția cu privire…
    Tags: de, din, pentru, cu, floresti, bani, prins, hot

Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras o borsetă cu bani din incinta unei societăți comerciale. La data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție – au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt de pe raza de competență. …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.