Bărbat din Gherla, reținut după ce a furat aur în valoare de 6.000 lei

bijuterii furatePoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au identificat şi efectuează cercetări faţă de un bărbat care este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În 11 martie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Mintiu Gherlii au identificat un bărbat de 29 ani, din municipiul Gherla care, în cursul lunii februarie, ar fi pătruns fără drept într-un imobil din comuna Mintiu Gherlii, judeţul Cluj şi ar fi sustras cantitatea de 50 grame aur sub formă de bijuterii şi o sumă de bani, prejudiciul fiind de aproximativ 6.000 lei.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuată într-un imobil din municipiul Dej, poliţiştii au descoperit o parte din bijuteriile reclamate furate, acestea fiind restituite proprietarului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Articole similare

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au identificat şi efectuează cercetări faţă de un bărbat care este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În 11 martie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Mintiu Gherlii au identificat un bărbat de 29 ani, din municipiul Gherla care, în cursul lunii februarie, ar fi …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro