Bărbat din Turda, cercetat după ce a fost descoperit cu 165 pachete cu țigarete de contrabandă

tigari-contrabandaMarți, 15 martie, cu ocazia acțiunii organizată pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a unor activităţi comerciale ilicite, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat în Piaţa Centrală a municipiului Turda un bărbat de 43 ani, din Turda, care deţinea fără drept țigarete, în scop de comercializare.

Polițiștii au descoperit 165 pachete cu țigarete, în valoare de peste 2.000 lei, care erau ascunse într-o masă în sectorul zarzavat.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă faptă prevăzută şi pedepsită  de Legea nr. 86/2006 modificată, privind Codul Vamal al României.

foto: arhiva

Articole similare

  • 54
    Poliţiştii din Turda au efectuat 8 percheziţii domiciliare şi au reţinut 6 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de contrabandă. De asemenea, peste 76.000 de ţigarete de contrabandă au fost confiscate în urma percheziţiilor efectuate. La data de 20 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, cu sprijinul poliţiştilor de investigare a…
    Tags: de, au, în, pentru, din, turda, tigari, contrabanda

Marți, 15 martie, cu ocazia acțiunii organizată pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a unor activităţi comerciale ilicite, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat în Piaţa Centrală a municipiului Turda un bărbat de 43 ani, din Turda, care deţinea fără drept țigarete, în scop de comercializare. Polițiștii au descoperit 165 pachete cu țigarete, …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro