Bărbat dispărut din 2009, căutat de poliție și familie. L-ați văzut?

miller-ioanUn bărbat, de 64 de ani, din Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MILLER IOAN, de 64 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din Cluj-Napoca, din anul 2009.

Din informațiile primite, bărbatul a lăsat un bilet prin care anunța că pleacă la muncă în străinătate.

SEMNALMENTELE PERSOANEI DISPĂRUTE:

SEMNALMENTE  – înălțime – circa 1,80 m, greutate – 90 kg, ochi căprui, păr grizonat, cu fir ondulat.

ÎMBRĂCĂMINTE: – nu se cunoaște cu ce era îmbrăcat la data plecării,

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole similare

  • 50
    Un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu, din data de 26.09.2016, şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!  Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ŞOANCA ILIE,…
    Tags: de, din, la, disparuta, persoana, cautat

Un bărbat, de 64 de ani, din Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MILLER IOAN, de 64 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro