Bărbat rănit pentru că nu și-a asigurat corespunzător autoturismul în rampă

112La data de 2 august, în jurul orei 10:20, un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din Dej, a oprit autovehiculul pe strada Nicolae Iorga, din Dej, în rampă, după care a coborât din autovehicul fără a-l asigura corespunzător cu frâna de motor.

În aceste condiții, autovehiculul s-a pus în mișcare cu spatele, moment în care conducătorul auto a încercat să se urce la volan. Astfel, acesta a fost acroșat și proiectat pe carosabil, autovehiculul trecând peste un membru inferior al acestuia.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri, și avarierea autovehiculului care s-a oprit în peretele unui imobil din zonă.

Pentru evitarea unor asemenea incidente, nu uitați să introduceți maneta de viteze într-o treaptă inferioară şi să acţionați frâna de ajutor (frâna de mână), în momentul în care părăsiți autovehiculul!

Articole similare

  • 37
    La data de 29 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere. În urma acțiunii au fost aplicate 85 puncte amendă şi 88 puncte penalizare, fiind ridicate 3 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au oprit în…
    Tags: de, în, la, din, pentru, barbat, autoturism

La data de 2 august, în jurul orei 10:20, un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din Dej, a oprit autovehiculul pe strada Nicolae Iorga, din Dej, în rampă, după care a coborât din autovehicul fără a-l asigura corespunzător cu frâna de motor. În aceste condiții, autovehiculul s-a pus în mișcare cu spatele, …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro