Bărbat reținut de polițiști pentru furt. Acesta fusese recent liberat condiţionat dintr-un penitenciar

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de sustragerea unui telefon mobil. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv. Bărbatul fusese recent liberat condiţionat dintr-un penitenciar.

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 9:30, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de furt.

Victima, o tânără, de 26 de ani, din Turda, se afla în trenul care circula pe relaţia Timişoara – Iaşi, garat în staţia C.F. Cluj-Napoca, în momentul în care o persoană necunoscută, profitând de un moment de neatenţie, i-a sustras telefonul mobil dintr-un rucsac.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat verificări şi, la scurt timp, au identificat un bărbat, de 30 de ani, din Buzău, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la sediul unităţii pentru audieri, în urma verificărilor stabilindu-se că, la data de 10 ianuarie a.c., acesta fusese liberat condiţionat dintr-un penitenciar, unde s-a aflat în executarea unei pedepse pentru acelaşi tip de infracţiuni.

Telefonul, în valoare de circa 800 de lei,  a fost recuperat de către poliţişti.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La data de 14 ianuarie, acesta a fost arestat preventiv pentru 15 zile de către magistraţi.

Articole similare

  • 43
    Polițiștii din Turda au identificat și depistat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  În fapt, la data de 2 februarie, cel în cauză, un bărbat de 27 de ani, din Turda, ar fi sustras, prin smulgere, telefonul mobil al…
    Tags: de, în, pentru, prins, hot

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de sustragerea unui telefon mobil. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv. Bărbatul fusese recent liberat condiţionat dintr-un penitenciar. La data de 13 ianuarie, în jurul orei 9:30, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro