Bărbat reținut după ce a fost depistat în repetate rânduri conducând autovehicule neînmatriculate, cu numere false, sub influența alcoolului și fără permis de conducere

Catuse-04În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere. Acesta a fost depistat în repetate rânduri conducând autovehicule neînmatriculate, cu numere false, sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

La data de 12 februarie, în jurul orei 23:40, un bărbat de 37 de ani, din Turda, a fost depistat de către polițiști conducând pe DJ 107 L, pe raza localității Sănduleşti, un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație era expirată.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

Întrucât existau suspiciuni că bărbatul se afla sub influența alcoolului, a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, însă bărbatul a refuzat să se supună recoltării.

De asemenea, în cursul lunii mai 2015, bărbatul a fost depistat conducând un autovehicul neînmatriculat și cu numere false, fără a poseda permis de conducere. La acea dată, în urma analizelor de laborator, a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie de peste 1,00 g/l alcool pur în sânge.

La data de 6 decembrie 2015, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe strada Axente Sever din Turda, fără a poseda permis de conducere. La momentul depistării, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de conducerea pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Față de bărbat, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestului la domiciliu.

Articole similare

  • 67
    Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru comiterea a cinci infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Marți 13 decembrie, în jurul orei 07:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani,…
    Tags: de, în, retinut, cluj, ipj

În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere. Acesta a fost depistat în repetate rânduri conducând autovehicule neînmatriculate, cu numere false, sub influența alcoolului și fără permis de conducere. La data de 12 februarie, în jurul orei 23:40, un …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.