Bărbat reținut după ce a fost prins furând bunuri dintr-un garaj situat pe strada Aurel Vlaicu

furt magazin - catusePoliţiştii clujeni au depistat şi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un garaj.

La data de 7 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, cu sprijinul unui cetăţean, au depistat un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un garaj.

Astfel, în jurul orei 03:10, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru prinderea şi identificarea unui bărbat, care a fost văzut că sustrăgea bunuri dintr-un garaj situat pe strada Aurel Vlaicu.

Bărbatul, de 42 de ani, din localitatea Aşchileu, judeţul Cluj, ar fi pătruns în garaj prin forţarea uşii de acces, de unde ar fi sustras aproximativ 65 de litri de motorină, o unitate centrală de calculator, precum şi mai multe unelte şi cabluri electrice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.600 lei, recuperat integral.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar faţă de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca bărbatul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Articole similare

Poliţiştii clujeni au depistat şi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un garaj. La data de 7 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, cu sprijinul unui cetăţean, au depistat un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un garaj. Astfel, în jurul orei 03:10, poliţiştii …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro