Bărbat reținut după ce a furat 1.000 de euro și 600 de lei dintr-o locuință din Cluj-Napoca

furt-din-locuintaPolițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință din Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și depistat un bărbat de 26 de ani, din județul Bistrița Năsăud, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

La data de 7 ianuarie, bărbatul ar fi pătruns în locuința unei femei de pe strada Cojocnei, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras circa 1.000 de euro și 600 de lei.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Până în prezent, prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 20%.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Activitatea a fost beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Articole similare

  • 81
    Un tânăr bănuit că ar fi sustras sume de bani dintr-o locuinţă a fost identificat de poliţişti. Sumele sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 25 ani, din judeţul Mureş care este bănuit că, în cursul lunilor aprilie-mai,…
    Tags: de, din, prins, hot, locuinte, furt

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință din Cluj-Napoca. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și depistat un bărbat de 26 de ani, din județul Bistrița Năsăud, bănuit de comiterea unui furt din locuință. La data de 7 ianuarie, bărbatul ar …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.