Bărbat reținut după ce a furat bunuri în valoare de 10.000 lei dintr-o locuință din Apahida

IMG_45551Polițiștii au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință, la scurt timp de la sesizarea faptei. Prejudiciul, în valoare de circa 10.000 de lei, a fost recuperat.

 La data de 30  iunie, poliţiştii din cadrul  Secției 2 Poliție Rurală Apahida,  cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din Cluj-Napoca și Mureș, au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În fapt, la data de 29 iunie, bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Mureș,  ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil din Apahida, de unde ar fi sustras bani și bijuterii din aur.

În urma identificării, prejudiciul în valoare de 10.000 de lei, a fost recuperat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 61
    Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au identificat şi efectuează cercetări faţă de un bărbat care este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În 11 martie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Mintiu Gherlii au identificat un bărbat de 29 ani, din municipiul Gherla care, în…
    Tags: de, din, în, prins, hot, bijuterii

Polițiștii au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință, la scurt timp de la sesizarea faptei. Prejudiciul, în valoare de circa 10.000 de lei, a fost recuperat.  La data de 30  iunie, poliţiştii din cadrul  Secției 2 Poliție Rurală Apahida,  cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din Cluj-Napoca și Mureș, au identificat …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro