Bărbat reținut după ce a furat peste 150 de litri de motorină dintr-un autotren

furt carburantPoliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi de combustibil.

 La data de 31 mai, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Biroul de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat de  38 de ani, din comuna Unguraş, bănuit de comiterea unor furturi de combustibil.

În fapt, la data de 24 aprilie a.c., prin forţarea sistemului antiefracţie, cel în cauză ar fi sustras, din rezervorul unui autotren, 160 de litri de motorină, în timp ce autovehiculul se afla în parcarea unei societăţi de pe strada Vâlcele, din municipiul Dej.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi comis alte două furturi de motorină în cursul lunii aprilie a.c., din autotrenuri parcate pe raza municipiului Dej, fapte la care ar fi participat și alți doi bărbați, din comuna Unguraş.

În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 38 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 58
    Un tânăr bănuit că ar fi sustras sume de bani dintr-o locuinţă a fost identificat de poliţişti. Sumele sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 25 ani, din judeţul Mureş care este bănuit că, în cursul lunilor aprilie-mai,…
    Tags: de, din, în, prins, hot, furt

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi de combustibil.  La data de 31 mai, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Biroul de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat de  38 de ani, din comuna Unguraş, bănuit de comiterea unor …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro