Bărbat reținut după ce a tâlhărit o persoană într-un local din Cluj-Napoca

Catuse-04Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării.

Miercuri, 11 mai, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigaţii Criminale, au identificat un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unei tâlhării.

În fapt, la data de 23 aprilie, în jurul orei 05:30, în timp ce se afla în incinta unui local public de pe raza municipiului Cluj-Napoca, acesta ar fi agresat fizic un bărbat de 34 de ani, după care i-ar fi sustras telefonul mobil, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 lei.

În urma identificării, prejudiciul a fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 56
    Polițiştii au recuperat un telefon mobil, care ar fi fost sustras dintr-un local public. Persoana bănuită a fost depistată imediat după comiterea faptei. Duminică,7 iunie, ora 12:50, polițiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie au surprins, în flagrant delict, un bărbat bănuit de  sustragerea unui telefon mobil.…
    Tags: de, mobil, telefon, local, cluj-napoca, în, cluj, prins

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării. Miercuri, 11 mai, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigaţii Criminale, au identificat un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unei tâlhării. În fapt, la data de …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro