Bărbat reținut după ce a urcat în mijocul de transport în comun cu un cuțit

ratucUn bărbat care avea asupra lui un cuţit a fost imobilizat de poliţişti într-un autobuz şi condus la sediul poliţiei.

În 14 ianuarie, în jurul orei 11:00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe un mijloc de transport în comun, la staţia de pe str. 21 Decembrie 1989, a urcat o pesoana de sex masculin care avea în mâna un cutit şi prezenta un pericol pentru pasageri.

Poliţiştii care au intervenit în mijlocul de transport au imobilizat şi identificat persoana în cauză, un bărbat de 29 de ani, din Cluj-Napoca, iar la controlul corporal s-a găsit asupra acesteia un cuţit cu lama de 20 cm.

Bărbatul a fost condus la sediul Sectiei 2 Poliţie, fiind întocmite actele procedurale pentru săvârşirea infractiunii de port de armă albă.

Datorita faptului că avea un comportament violent acesta a fost transportat cu ambulanţa la Clinica de Neuopsihiatrie unde a fost internat.

Articole similare

Un bărbat care avea asupra lui un cuţit a fost imobilizat de poliţişti într-un autobuz şi condus la sediul poliţiei. În 14 ianuarie, în jurul orei 11:00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe un mijloc de transport în comun, la staţia de pe str. 21 Decembrie …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.