Bărbat reținut după ce avea asupra sa bunuri abia furate din curtea unei locuinţe de pe strada Fierului

furt magazin - catusePoliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras unelte electrice. În momentul depistării acestuia de către poliţişti, bărbatul avea asupra sa bunurile care ar fi fost sustrase.

La data de 15 februarie, ora 01:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie – au depistat un bărbat bănuit de comiterea unui furt. Astfel, bărbatul de 54 de ani, din judeţul Sălaj, a fost legitimat de către poliţişti pe strada David Prodan, din municipiu, iar în urma controlului celor două genţi de voiaj pe care le avea asupra sa, au fost descoperite mai multe unelte electrice, în privinţa cărora exista suspiciunea că ar fi fost sustrase.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bunurile găsite asupra acestuia ar fi fost sustrase dintr-o anexă din curtea unei locuinţe de pe strada Fierului, din municipiul Cluj-Napoca.

Prejudiciul de circa 500 de lei, a fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 55
    Poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au identificat un bărbat de 61 de ani, din Târgu Mureş, judeţul Mureş, bănuit de comiterea unui furt.…
    Tags: de, din, în, hot, prins, furate

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras unelte electrice. În momentul depistării acestuia de către poliţişti, bărbatul avea asupra sa bunurile care ar fi fost sustrase. La data de 15 februarie, ora 01:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie – au depistat un bărbat bănuit …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.