Bărbat reținut după ce și-a agresat mama în plină stradă

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi agresat-o fizic pe mama sa.

În 9 ianuarie, în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului     Cluj-Napoca au fost sesizați că pe strada Horea a fost agresată o femeie.

Polițiștii au intervenit la locul indicat, iar cu ajutorul cetățenilor a fost prins și identificat agresorul, un bărbat de 30 ani din Cluj-Napoca.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că bărbatul, pe fondul unor neînțelegeri verbale și conflicte intrafamiliale preexistente, ar fi agresat-o pe mama sa, în vârstă de 65 ani și i-ar fi distrus acesteia ecranul telefonului mobil.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violenţă în familie și distrugere sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 47
    Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care şi-ar fi agresat soţia. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută de Codul penal. La data de 6 noiembrie, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente, a fost dispusă…
    Tags: de, în, familie, batut, retinut, si-a

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi agresat-o fizic pe mama sa. În 9 ianuarie, în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului     Cluj-Napoca au fost sesizați că pe strada Horea a fost agresată o femeie. Polițiștii au intervenit la locul indicat, iar cu ajutorul cetățenilor a fost prins …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro