Bărbatul din Turda dat dispărut, identificat de polițiști în Cluj-Napoca

pilii-nicolaePilii Nicolae, bărbatul plecat voluntar de la domiciliul său din Turda, a fost identificat pe raza municipiului Cluj-Napoca. Acesta a fost dat dispărut de familie.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că PILII NICOLAIE, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din Turda, din data de 21 octombrie şi nu s-a mai întors.

Bărbatul a fost identificat pe raza municipiului Cluj-Napoca și a fost condus de către aparţinători la locuinţa de domiciliu.

Articole similare

  • 46
    Un bărbat, de 30 de ani, din Turda, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că PILII NICOLAIE, de 30 de ani, a…
    Tags: de, din, la, turda, nicolaie, disparut

Pilii Nicolae, bărbatul plecat voluntar de la domiciliul său din Turda, a fost identificat pe raza municipiului Cluj-Napoca. Acesta a fost dat dispărut de familie. Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că PILII NICOLAIE, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din Turda, din data de 21 octombrie şi nu s-a …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro