Bătrân de 85 de ani, agresat și jefuit de un bărbat din Bacău

Catuse-04Polițiștii clujeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza comunei Mihai Viteazu.

 La data de 5 octombrie, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, a fost agresat fizic.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, fiind identificat un bărbat, de 85 de ani, care a reclamat faptul că, în jurul orei 16:00, a fost agresat de către un bărbat de 52 de ani din Bacău, pe care l-a găzduit circa 2 zile, însă nu a putut preciza date exacte despre identitatea acestuia.

Totodată, cel în cauză i-ar fi sustras bărbatului circa 900 de lei și alte bunuri, după care ar fi plecat în direcție necunoscută, luând calul și căruța victimei.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii clujeni s-au mobilizat și în scurt timp au reușit depistarea celui în cauză, fiind angrenați și polițiști din Alba.

Astfel, în jurul orei 22:00, acesta a fost depistat pe DN75, pe raza comunei Poșaga, județul Alba, în timp ce se deplasa cu atelajul cu tracțiune animală.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 95%.         

Articole similare

  • 41
    Un tânăr de 21 de ani, suspectat de tâlhărie, a fost depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţiştii clujeni. Acesta ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat, din Turda, de telefonul mobil. Incidentul s-a petrecut vineri, 14 noiembrie, în jurul orei 11:30, când Poliţia a fost sesizată de…
    Tags: de, din, talharie, talharit, barbat

Polițiștii clujeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza comunei Mihai Viteazu.  La data de 5 octombrie, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro