Bătrână bolnavă de Alzheimer, căutată de familie și poliție. Ati văzut-o?

Ghiga AnicaO femeie de 77 de ani, din Turda, judeţul Cluj, a plecat de la un imobil din localitatea Beliș din data de 8 martie şi nu a mai revenit. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că GHIGA ANICA, de 77 de ani, din Turda a plecat voluntar de la un imobil din localitatea Beliș, din data de 8 martie şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :

Înălţime 1,65, greutate 65 kg, constituţia mai solidă, faţa ovală, ochii albaștri, ten deschis, părul cărunt tuns scurt.

Semne particulare: pe coapsa piciorului drept are o cicatrice de circa 5-6 cm ce provine de la o intervenție chirurgicală anterioară. Suferă de boala Alzheimer.

Alte indicii: în momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de trening de culoare neagră, iar în picioare avea papuci de casă din cauciuc de culoare albastră, iar în ambele urechi avea cercei din aur în formă de semilună.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole similare

  • 52
    Un bărbat de 78 de ani, din comuna Cămăraşu, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu, din data de 13.06.2016, şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!  Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul…
    Tags: de, din, disparuta, persoana

O femeie de 77 de ani, din Turda, judeţul Cluj, a plecat de la un imobil din localitatea Beliș din data de 8 martie şi nu a mai revenit. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că GHIGA ANICA, de 77 …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro