Bătrână de 76 de ani, reținută pentru comiterea mai multor furturi

Catuse-04Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au reţinut, pentru 24 de ore, o femeie bănuită de comiterea mai multor furturi.

 În fapt, la data de 01.11.2016, în jurul orei 09.00, angajaţii unui magazin din cartierul Mărăşti au surprins o femeie care ar fi sustras un produs cosmetic din magazin. Asupra acesteia fost găsit bunul pentru care s-a constatat că nu a fost achitat preţul.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că femeia, în vârstă de 76 de ani, din Bucureşti, este cercetată în alte patru dosare penale înregistrate la nivelul secţiei pentru furturi din magazine.

De asemenea, în cursul lunii august a.c., aceasta a fost trimisă în judecată pentru comiterea a 14 infracţiuni de furt din magazine.

Femeia urmează a fi prezentată magistraţilor pentru dispunerea măsurilor ulterioare.

Articole similare

  • 53
    Polițiștii clujeni efectuează cercetări pentru stabilirea activității infracționale a unei tinere bănuite de comiterea unui furt din locuință. Prejudiciul, de circa 500 de lei, a fost recuperat. La data de 2 august,  în intervalul 07:30-10:00, tânăra, în vârstă de 17 ani, din județul Iași, ar fi sustras un inel din…
    Tags: de, în, din, prinsa, hoata, furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au reţinut, pentru 24 de ore, o femeie bănuită de comiterea mai multor furturi.  În fapt, la data de 01.11.2016, în jurul orei 09.00, angajaţii unui magazin din cartierul Mărăşti au surprins o femeie care ar fi sustras un produs cosmetic din magazin. Asupra acesteia …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro