Bătrână de 86 de ani, rănită grav în timp ce traversa strada regulamentar

accident-trecere-pietoniLa data de 18 ianuarie, ora 12:45, în Piaţa Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, pe fondul neacordării de prioritate.

Un bărbat de  67 de ani, din Gilău, în timp ce conducea autoturismul în Piaţa Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, dinspre strada I. P. Voiteşti, la efectuarea unui viraj  la stânga nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, prin loc amenajat ca trecere pentru pietoni.

Astfel, femeia de 86 de ani a fost acroşată de autoturism şi rănită grav. Aceasta a fost transportată la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Articole similare

  • 84
    Marți, 22 martie, ora 16:45, pe strada Viilor, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Conform primelor cercetări, o femeie de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viilor a acroşat o femeie de 52 de ani, din Cluj-Napoca, care,…
    Tags: de, în, din, pentru, ani, accident, pieton, ranit, grav, rutier

La data de 18 ianuarie, ora 12:45, în Piaţa Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, pe fondul neacordării de prioritate. Un bărbat de  67 de ani, din Gilău, în timp ce conducea autoturismul în Piaţa Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, dinspre strada I. P. Voiteşti, la …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.