Băut și cu permisul suspendat, prins în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat prin Turda

etilotest3Luni, 22 februarie, ora 00:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un tânăr de 28 de ani, din municipiul Turda, care conducea un autoturism neînmatriculat prin Piaţa Basarabiei, din municipiu, având dreptul de a conduce suspendat.

Întrucât existau suspiciuni că şoferul ar fi consumat alcool, acesta a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge, însă a refuzat recoltarea.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articole similare

  • 80
    Un bărbat inconștient din Turda a pus viața altora în pericol când s-a hotărât să urce la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La data de 23 octombrie, în jurul orei 23:17, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia…
    Tags: de, în, din, permis, neînmatriculat, sofer, baut, fara, autoturism

Luni, 22 februarie, ora 00:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un tânăr de 28 de ani, din municipiul Turda, care conducea un autoturism neînmatriculat prin Piaţa Basarabiei, din municipiu, având dreptul de a conduce suspendat. Întrucât existau suspiciuni că şoferul ar fi consumat alcool, acesta a fost condus la unitatea medicală pentru …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.