Bicicletă de 1000 lei, furată de pe Calea Florești. Hoțul, un tânăr de 21 de ani, e cercetat penal

furt magazin - catusePoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuează cercetări faţă de un tânăr de 21 ani  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Miercuri, 23 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 4 Poliţie, au identificat un tânăr de 21 ani, din  Cluj-Napoca, care în seara zilei de 18 februarie, în jurul orei 21:00, prin tăierea sistemului antifurt, ar fi sustras o bicicletă, care se afla asigurată de balustrada din faţa unui imobil de pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în valoare de 1.000 lei.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, prejudiciul fiind recuperat.

 

Articole similare

  • 70
    Polițiștii au recuperat o bicicletă care ar fi fost sustrasă din scara unui imobil, autorul faptei fiind depistat în flagrant delict. La data de 1 decembrie, ora 21:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, au depistat un tânăr, în flagrant delict, imediat după ce ar fi sustras o bicicletă. Tânărul…
    Tags: de, din, prins, hot, furata, bicicleta

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuează cercetări faţă de un tânăr de 21 ani  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Miercuri, 23 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 4 Poliţie, au identificat un tânăr de 21 ani, din  Cluj-Napoca, care în seara zilei de 18 februarie, în jurul orei 21:00, …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.