Bicicletă de la standurile Cluj Bike, furată de un bărbat de 48 de ani

biciclete-self-02La data de 11 iunie, ora 14:00,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 3 Poliție, au fost sesizați cu privire la sustragerea unei biciclete de pe strada Andrei Mureșanu.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind stabilită următoarea stare de fapt: în jurul orei 13:30, persoana vătămată ar fi preluat, pe bază de cartelă, o bicicletă din standul amenajat în Piața Cipariu. Ulterior, ar fi intrat într-un magazin de pe strada Andrei Mureșanu, lăsând bicicleta nesupravegheată și neasigurată într-un parc din vecinătate. La ieșire din magazin, a sesizat lipsa bicicletei și a anunțat poliția.

Polițiștii au efectuat verificări în zonă și au identificat persoana care ar fi sustras bicicleta, stabilind că este vorba despre un bărbat de 48 de ani, care locuiește în Cluj-Napoca.

Bicicleta a fost recuperată, în cauză întocmindu-se un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

La data de 11 iunie, ora 14:00,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 3 Poliție, au fost sesizați cu privire la sustragerea unei biciclete de pe strada Andrei Mureșanu. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind stabilită următoarea stare de fapt: în jurul orei 13:30, persoana vătămată ar fi preluat, pe bază …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro