Biciclete furate, recuperate de polițiști de la 3 minori din Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni au recuperat trei biciclete care ar fi fost sustrase în noaptea de 3/4  ianuarie a.c., din imobile de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 5 ianuarie, în jurul orei 05:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj – Napoca – Secția 7 Poliție au depistat, pe Calea Someșeni, trei tineri având asupra lor biciclete în privința cărora existau suspiciuni că ar fi fost sustrase.

Astfel, cei trei, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, din Cluj-Napoca, au fost conduși la sediul unității.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că cele trei biciclete ar fi fost sustrase în noaptea de 4/5 ianuarie, din scara unor imobile de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a participației fiecăruia la comiterea faptelor și luarea măsurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 33
    Trei minori sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au fost depistaţi în flagrant, în timp ce ar fi încercat să sustragă accesorii dintr-un complex comercial. La data de 21 septembrie a.c., ora 18:40, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj - Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au identificat trei tineri care ar…
    Tags: de, trei, din, în, fost, au, fi, ar, minori, la

Polițiștii clujeni au recuperat trei biciclete care ar fi fost sustrase în noaptea de 3/4  ianuarie a.c., din imobile de pe raza municipiului Cluj-Napoca. La data de 5 ianuarie, în jurul orei 05:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj – Napoca – Secția 7 Poliție au depistat, pe Calea Someșeni, trei tineri având asupra lor …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro