Biciclete în valoare de 18.000 lei, recuperate de polițiști în Gherla

biciclete-recuperate-gherlaPolițiștii au identificat trei tineri bănuiți de sustragerea a șase biciclete, în valoare de 18.000 de lei. În urma probatoriului administrat, unul dintre aceștia a fost reținut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Gherla, au identificat trei tineri, de 15,18 și 21 de ani, din  Gherla și Sântioana, bănuiți de comiterea unui furt.

Din cercetări rezultă că, în noaptea de 18/19 iunie, cei trei ar fi pătruns în curtea unui imobil, din Gherla, de unde ar fi sustras șase biciclete care erau asigurate cu sistem antiefracție.

În baza probatoriului administrat, tânărul, de 21 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Cele șase biciclete, în valoare de circa 18.000 de lei,  au fost recuperate.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei și luarea măsurilor legale.

Articole similare

Polițiștii au identificat trei tineri bănuiți de sustragerea a șase biciclete, în valoare de 18.000 de lei. În urma probatoriului administrat, unul dintre aceștia a fost reținut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Gherla, au identificat trei tineri, de 15,18 …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro