Bicicliști răniti grav din cauza neasigurării corespunzătoare

piste bicicleteLuni, de 30 mai, în jurul orei 22:00, o femeie de 32 de ani, din judeţul Alba, în timp ce se deplasa pe strada Avram Iancu, pe pista pentru biciclete, ar fi efectuat o manevră de frânare bruscă pentru a evita coliziunea cu un autovehicul, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut.

Femeia a fost transportată la U.P.U 1 Cluj-Napoca, fiind rănită grav.

Biciclista nu purta cască de siguranţă.

Tot luni, în jurul orei 15:20, un bărbat de 28 de ani, din Gherla, în timp ce circula cu o bicicletă pe strada Mihai Eminescu, din Gherla, pe direcţia Dej – Cluj-Napoca, ajuns la intersecţia cu strada Liviu Rebreanu, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, fiind acroşat de un alt biciclist care circula pe direcţia Cluj-Napoca – Dej.

În urma impactului, biciclistul de 74 de ani, din Gherla, care circula regulamentar,  a fost proiectat pe carosabil, fiind rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Gherla pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Articole similare

  • 44
    Poliţiştii rutieri au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care circula cu un autoturism pe raza municipiului, deşi nu avea permis de conducere şi care a provocat un accident rutier soldat cu rănirea gravă unei persoane.  Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au reţinut pentru 24…
    Tags: de, pe, în, din, cluj-napoca, cu, care, la, grav, fara

Luni, de 30 mai, în jurul orei 22:00, o femeie de 32 de ani, din judeţul Alba, în timp ce se deplasa pe strada Avram Iancu, pe pista pentru biciclete, ar fi efectuat o manevră de frânare bruscă pentru a evita coliziunea cu un autovehicul, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut. Femeia a …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro