Boc anunță anchete după evenimentul tragic produs sâmbătă seara, în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca

Sala-Polivalenta-deCluj-01Un copil de 9 ani, aflat în public la un meci de baschet disputat sâmbătă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, a căzut aproximativ patru metri în gol. Acesta a fost transportat de urgență la spital, cu mâna ruptă şi lovit la cap.

Un grav incident s-a petrecut sâmbătă seara, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Un copil de 9 ani a fost rănit şi dus de urgenţă la spital, după ce a căzut în gol aproximativ patru metri printr-un gol între trepte de 30 cm .

În legătură cu evenimentul tragic produs sâmbătă seara, 12 martie 2016,  în Sala Polivalentă, Primăria Cluj-Napoca face următoarele precizări:

„Primarul Emil Boc a dispus constituirea unei comisii tehnice de anchetă coordonată de viceprimarul Gheorghe Șurubaru care va stabili circumstanțele și cauzele producerii incidentului, precum și responsabilitățile tuturor factorilor implicați (constructor sală, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrare sală). De asemenea, Comisia va dispune măsurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente în viitor„

„Accidentul produs în timpul evenimentului din seara de 12 martie este regretabil, ne exprimăm întreaga compasiune pentru suferința produsă atât tânărului accidentat, cât și familiei sale și ne vom asigura că toate masurile vor fi luate în cel mai scurt timp pentru a nu permite ca un astfel de incident să se repete„ anunță Primăria printr-un comunicat publicat pe site-ul acesteia.

Sala Polivalentă  se află în administrarea Societății comerciale Sala Polivalentă și este condusă de un Consiliu de administrație numit de Consiliul Local Cluj.

Copilul care a căzut în gol de la  peste patru metri a fost externat astăzi, 14 martie, fără a avea probleme din punct de vedere neurologic și neurochirurgical.

foto: arhiva

Articole similare

  • 52
    Mai sunt 3 saptamani pana la demararea procedurilor de receptie,  iar lucrarile la noua Sala Polivalenta sunt finalizate in proportie de cca. 95%. Videobox-ul, fabricat in Europa, a fost montat si testat, poate fi controlat wireless, transmite imagini HD si este unul dintre elementele spectaculoase ale noii Sali Polivalente, care…
    Tags: de, la, din, sala, polivalenta, cluj, napoca

Un copil de 9 ani, aflat în public la un meci de baschet disputat sâmbătă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, a căzut aproximativ patru metri în gol. Acesta a fost transportat de urgență la spital, cu mâna ruptă şi lovit la cap. Un grav incident s-a petrecut sâmbătă seara, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Un copil de 9 ani …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro