Bunuri în valoare de peste 11.000 lei, confiscate de polițiști în Florești

Politia - DescinderiAcțiune a polițiștilor clujeni în zona unui centru comercial din Florești. Aceștia au confiscat parfumuri și haine în valoare de peste 11.000 lei.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un bărbat de 31 ani, din Cuj-Napoca, care  efectua activități de comerț, fără îndeplinirea condițiilor legale, cu bunuri a căror proveniență nu este dovedită în condițiile legii.

Bărbatul a fost sancționat contraventional conform Legii nr.12/1990 mod. privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar bunurile descoperite (încălțăminte, pantaloni, jachete, cămăși, tricouri, parfumuri) în valoare de peste 11.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Articole similare

Acțiune a polițiștilor clujeni în zona unui centru comercial din Florești. Aceștia au confiscat parfumuri și haine în valoare de peste 11.000 lei. Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un bărbat de 31 ani, din Cuj-Napoca, care  efectua activități de comerț, fără îndeplinirea condițiilor legale, cu bunuri a căror proveniență nu este dovedită …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro