Campionatul European de Tenis de Masa din 2018 (cadeti si juniori) va fi organizat la Cluj-Napoca

tenis-masa-clujCampionatul European de Tenis de Masa din 2018 (cadeti si juniori) va fi organizat la Cluj-Napoca! Astfel, Clujul va fi din nou capitala a sportului european, dupa baschet si gimnastica in 2017!

La aceast Campionat European vor fi prezenti aproximativ 1.200 de participanti din 40 de tari.
Ultima organizare de catre Romania a unei competitii europene de asemenea nivel in tenis de masa a avut loc in 1959!

Anul acesta Campionatul European de profil a fost organizat in Croatia, la Zagreb. Orase precum Moscova, Bratislava, Istanbul, Budapesta, Paris, Atena, Ljubljana, Kazan sau Ostrava au organizat in trecut Campionatul European de Tenis de Masa, cadeti si juniori.

”Am avut placerea sa sustin la Budapesta, impreuna cu Federația Română de Tenis de Masă, candidatura Romaniei prin Municipiul Cluj-Napoca, pentru organizarea in 2018 a Campionatului European de Tenis de Masa, cadeti si juniori. Federatia Europeana de Tenis de Masa a anuntat decizia de a adjudeca in favoarea Romaniei, la Cluj-Napoca, organizarea acestui campionat european in 2018. Municipiul Cluj-Napoca a castigat organizarea acestui campionat european in competitie cu orasul Praga, Cehia”, a declarat Emil Boc.

 

Articole similare

  • 43
    Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a iniţiat un proiect de hotărâre de consiliu judeţean privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumei de 2.659.000 lei necesară asigurării drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerinţe educaţionale speciale (CES) integraţi în învăţământul de masă clujean în anul 2016. Astfel, ulterior adoptării acestei hotărâri în proxima şedinţă…
    Tags: de, masa, cluj

Campionatul European de Tenis de Masa din 2018 (cadeti si juniori) va fi organizat la Cluj-Napoca! Astfel, Clujul va fi din nou capitala a sportului european, dupa baschet si gimnastica in 2017! La aceast Campionat European vor fi prezenti aproximativ 1.200 de participanti din 40 de tari. Ultima organizare de catre Romania a unei competitii europene …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro