Cinci persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier în Gilău

accident02La data de 16 mai, în jurul orei 14:40, pe raza comunei Gilău s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane şi avarierea a trei autovehicule.

 Conform primelor cercetări, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Iclod, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1E60, pe raza comunei Gilău, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un bărbat de 66 de ani, din localitatea Gilău, proiectându-l în autovehiculul din faţă.

În urma coliziunii, primul autovehicul a fost proiectat într-un parapet metalic de protecţie.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a bărbatului de 21 de ani. Totodată, patru pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani au fost răniţi. Două femei, în vârstă de 65 şi 72 de ani, ar fi suferit leziuni grave, iar un tânăr de 21 de ani şi o minoră de 16 ani ar fi fost răniţi uşor.

În urma impactului, a rezultat avarierea a trei autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 24.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 81
    La data de 8 octombrie, ora 07:30, pe DN1C, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane și avarierea a două vehicule. Un bărbat de 41 ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Apahida, pe DN16 înspre DN1C, pe fondul neacordării…
    Tags: de, ani, în, rutier, grav, ranite, persoane, accident

La data de 16 mai, în jurul orei 14:40, pe raza comunei Gilău s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane şi avarierea a trei autovehicule.  Conform primelor cercetări, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Iclod, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1E60, pe raza comunei Gilău, pe fondul …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro