Consiliul Judeţean a demarat procesul de dotare cu echipamente în cadrul Proiectului privind managementul deşeurilor

consiliul-judeteanConsiliul Judeţean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (S.E.A.P.) Anunţul de participare privind atribuirea contractului de furnizare „Echipamente pentru colectarea deşeurilor – containere metalice de 15 mc şi 6 mc”, parte integrantă a Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) în Judeţul Cluj”. 

În baza contractului ce urmează a fi încheiat şi a cărui valoare totală este de 1.386.175 lei fără TVA, agentul economic câştigător va trebui să furnizeze, în termen de maxim şase luni de la data atribuirii contractului, un număr de 46 de containere metalice pentru deşeuri voluminoase cu capacitatea de 15 mc, respectiv 17 containere metalice pentru deşeuri periculoase  de 6 mc.

„Mă bucură faptul că, după ce în cursul lunii trecute am întreprins demersurile necesare pentru continuarea şi finalizarea lucrărilor de execuţie a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID), am demarat acum şi procesul de dotare cu echipamente a celor trei staţii de transfer, respectiv a Centrului de Deşeuri, marcând astfel o serie de paşi concreţi în direcţia finalizării acestui proiect atât de important pentru întreg judeţul Cluj”, a declarat Preşedintele CJ Cluj, Marius Mînzat.

Pentru adjudecarea acestui contract, Consiliul Judeţean Cluj va organiza o licitaţie electronică, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 6 aprilie 2016 (ora 9.00), dată la care va avea loc şi deschiderea ofertelor – ora 11.00.

Consiliul Judeţean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (S.E.A.P.) Anunţul de participare privind atribuirea contractului de furnizare „Echipamente pentru colectarea deşeurilor – containere metalice de 15 mc şi 6 mc”, parte integrantă a Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) în Judeţul Cluj”.  În baza contractului ce urmează a fi încheiat …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.