Continuă lucrările de întreţinere pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Aghireş – Leghia – DN1

 reabilitare-drumuriÎn cadrul  programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Aghireş – Leghia – DN1 se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii care vizează un tronson cu o lungime totală de 22,4 kilometri, de la kilometrul 5+600 până la kilometrul 28+000. Astfel, în etapa actuală, se execută burduşiri şi reparaţii în zonele cu cedări de fundaţie a sistemului rutier.

Totodată, profitând de condiţiile meteorologice favorabile, pe raza localităţii Gârbău s-au executat lucrări de asfaltare prin aşternere de covor asfaltic într-un singur strat, iar pe alte sectoare de drum s-au executat cosiri de vegetaţie, şanţuri, acostamente, plombări cu mixtură asfaltică şi plombări cu stropiri succesive cu emulsie.

Întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere pe acest drum judeţean va fluidiza traficul din zonă şi va asigura o circulaţie normală în condiţii de siguranţă, permiţând totodată o legătură rapidă între drumurile naţionale DN1 şi DN1F” precizează preşedintele CJ Cluj,  Alin Tişe.

Articole similare

  • 51
    Polițiștii rutieri au efectuat controale pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru a verifica dacă lucrările în zona drumului public se execută în condițiile stabilite prin autorizație. În acest context, la data de 3 noiembrie, pentru nerespectarea condiţiilor stabilite de administratorul drumului public şi de poliţia rutieră privind amplasarea şi executarea de…
    Tags: de, în, pe, lucrări, reabilitare, lucrari, drum

 În cadrul  programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Aghireş – Leghia – DN1 se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii care vizează un tronson cu o lungime totală de 22,4 kilometri, de la kilometrul 5+600 până la kilometrul 28+000. Astfel, în etapa actuală, se …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro