Continuarea lucrărilor la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor din Jud. Cluj

ghene-gunoiConsiliul Judeţean Cluj este în etapa de evaluare a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică având ca obiect „Proiectarea şi execuţia Centrului de Management Integrat al deşeurilor din judeţul Cluj”.

 ”După cum am declarat la începutul mandatului, problema deşeurilor în judeţul Cluj este una care nu mai suportă amânări şi tergiversări. În acest sens, am dat un impuls structurilor de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean de a analiza într-un ritm cât mai alert ofertele primite pentru realizarea CMID Cluj, astfel încât, în cel mai scurt timp, să atribuim contractul de proiectare şi execuţie de lucrări a acestui obiectiv important din cadrul SMID”, a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

Până la expirarea termenului limită la Registratura Generală a Consiliului Judeţean Cluj s-au depus două oferte. Ofertele celor două societăţi au fost următoarele:

-ASOCIEREA KRANZ EUROCENTER SRL- INSTITUTUL DE STUDII SI PROIECTARI ENERGETICE -ISPE S.A.

Valoare ofertă: 111 103 998,44 lei fără TVA

-ASOCIEREA SC IASICON SA-SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA -S.C. SOCOT S.A.
Valoare ofertă: 122 059 519,30 lei fără TVA

Contractul de lucrări vizând „Proiectarea şi execuţia Centrului de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Cluj”, a cărui valoarea totală estimată este de 123.699.580,75 lei, va fi atribuit în urma desfăşurării unei licitaţii deschise.

Articole similare

  • 51
    Vineri, 12 iunie 2015, a avut loc predarea amplasamentului depozitului de deşeuri urban neconform de la Pata Rât, în vederea închiderii acestuia. Actuala rampă publică de deşeuri, cu o suprafaţă totală de cca. 18 ha, va fi  reconfigurată şi acoperită cu un strat de pământ de minimum 1 m peste…
    Tags: de, şi, gunoi, cj, cluj

Consiliul Judeţean Cluj este în etapa de evaluare a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică având ca obiect „Proiectarea şi execuţia Centrului de Management Integrat al deşeurilor din judeţul Cluj”.  ”După cum am declarat la începutul mandatului, problema deşeurilor în judeţul Cluj este una care nu mai suportă amânări şi tergiversări. În …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro