Cu ocazia Paştelui Catolic, poliţiştii clujeni au acţionat pentru menținerea ordinii şi liniştii publice

Politia-Cluj-Marasti01În perioada 25 – 28 martie, cu ocazia Paştelui Catolic, poliţiştii clujeni au acţionat pentru menținerea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea fapte antisociale.

Aproape 500 de poliţişti, s-au aflat în această perioadă, zilnic, în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru menținerea siguranţei publice şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști de cult Catolic.                                                                         

Astfel, peste 300 de poliţişti de la ordine publică, 75 de la structurile de poliție rutieră, 65 de polițiști de investigații criminale, aproape 30 de polițiști specializați în investigarea criminalității economice, precum şi din cadrul altor structuri, au fot prezenţi în stradă, în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră au acţionat pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente negative.

Pentru abaterile depistate în această perioadă, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice aproape 500 de sancţiuni contravenţionale, dintre care peste 360 au vizat nerespectarea prevederilor prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 133 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare.

În vederea menţinerii ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 77 de sancţiuni pentru încălcări ale Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Articole similare

În perioada 25 – 28 martie, cu ocazia Paştelui Catolic, poliţiştii clujeni au acţionat pentru menținerea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea fapte antisociale. Aproape 500 de poliţişti, s-au aflat în această perioadă, zilnic, în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru menținerea siguranţei publice …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro