De de ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII, polițiștii clujeni au oferit participantelor la trafic o floare

?

Ca în fiecare an, în ziua de 8 Martie, poliţiştii rutieri au fost prezenţi în trafic.

Au avut în vedere, pe lângă impunerea respectării legii, să transmită  mesaje preventive şi să ofere cetăţenilor, conducători auto sau nu, câte o floare.

Acţiunea a început la ora 11.00, iar doamnelor şi domnişoarelor “surprinse” în trafic – conducători auto și pietoni– le-au fost oferite flori.

La acţiune au participat poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier şi Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca fiind susținuți de partenerii noștrii de la CS Danny Ungur Racing.

De asemenea, polițiștii le-au vizitat și pe fetele din lotul echipei naţionale de handbal a României, care se antrenează în municipiul Cluj-Napoca pentru importanta întâlnire cu echipa Norvegiei, le-au asigurat de susţinerea noastră și le-au oferit câte o floare.

Articole similare

  • 54
    În acest sfârşit de săptămână poliţiştii rutieri se află în teren, pe principalele artere rutiere din localităţile urbane, dar şi pe sectoarele DN1 din judeţul Cluj, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave. Astfel, la data de 18 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au…
    Tags: de, şi, în, au, politia, rutiera, trafic, actiune

Ca în fiecare an, în ziua de 8 Martie, poliţiştii rutieri au fost prezenţi în trafic. Au avut în vedere, pe lângă impunerea respectării legii, să transmită  mesaje preventive şi să ofere cetăţenilor, conducători auto sau nu, câte o floare. Acţiunea a început la ora 11.00, iar doamnelor şi domnişoarelor “surprinse” în trafic – conducători …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro